Lakýrnické práce

Lakýrnické práce řeší především barevnou a estetickou úpravu vnitřních a venkovních ploch. Malířství Praha se specializuje na lakýrnické práce v domácnostech, ale také ve firmách. Rádi zhotovíme lakýrnické práce v kancelářích, hotelích nebo průmyslových objektech. Samozřejmě vám pomůžeme s výběrem vhodného laku a navrhneme vhodné řešení na míru.

Profíci dokáží mnoho

Moderní lakýrnické práce jsou tak trochu alchymií. Lakýrníci totiž dokáží imitovat dřevo i na klasických umakartových dveřích. Pokud si objednáte naše služby, vnesete do svého interiéru nebo podnikání zcela nový směr. Samozřejmostí je odolnost, trvanlivost a kvalita veškerých provedených prací.

Příprava je samozřejmostí

U lakýrnických prací je, stejně jako u malování nebo natírání, důležitá především příprava. Před samotnou realizací tak vždy pečlivě připravíme interiér. Zakryjeme podlahy a nábytek. Poté se pustíme do přípravy podkladu. Podle jeho stavu zvolíme vhodné postupy. Lakýrnické práce provádíme v Praze a okolí mnoho let a hovoří za nás spokojení zákazníci.

Co zahrnují lákýrnické práce

  • Nejprve si připravíme prostor, ve kterém budeme pracovat.
  • Poté zbavíme daný předmět původního nátěru.
  • V případě potřeby ho zbavíme rzi a opravíme vše, co je potřeba.
  • Naneseme základní a následně finální nátěr.
  • Po skončení prací zase vše pečlivě uklidíme.

Lakýrnické práce propůjčí nový vzhled

Není potřeba neustále měnit staré za nové. Spousta předmětů nám může sloužit dlouhé roky, pokud o ně budeme opravdu dobře pečovat. Díky lakýrnickým pracem můžeme propůjčit i starým předmětům luxusní a moderní vzhled. Lakýrnické práce pro vás rádi zajistíme nejen v Praze, ale také ve středních Čechách.

Využijte naše dlouholeté zkušenosti a dejte svou domácnost nebo firmu do rukou profesionálům, kteří se ve svém oboru neustále vzdělávají. Dobře víme, že jen zkušenosti nestačí. Dnešní doba je rychlá a my jdeme s dobou. Z toho důvodu sledujeme trendy v lakýrnictví. Disponujeme moderními technologiemi a neustále své zaměstnance posíláme na školení.

Zaujaly vás naše služby v oblasti lakýrnictví? Obraťte se na nás, rádi vám pomůžeme.

Josef Rychlý
Perfektní služby, skvělá komunikace a vynikající výsledek. Naše stěny vypadají jako nové! Doporučuji všem, kdo hledají kvalitní malířské práce v Praze.
Jana Daňková
Rychlé a precizní provedení. Výborný tým, který nám skvěle poradil s výběrem barev. Naše interiéry teď působí moderně a svěže!